dijous, 3 de juliol del 2008

"El somni d'una nit d'estiu"

Si no ho has passat gaire bé aquest últim més, si has sentit com dia a dia s'acostava la remor de himnes que t'angoixen, si banderes que no són la teva sortien per tot arreu, si has vist com cremaven senyeres davant l'Ajuntament del teu poble,...potser t'agradaria pensar que tot ha estat un malson. Doncs no, és la crua realitat.
Però, si tens la sort que t'agrada el Bruce Springsteen, i has aconseguit entrada per als propers concerts a Barcelona, podràs viure una nit màgica d'estiu al Camp Nou, tindràs el plaer d'escoltar la seva música contundent, l'oportunitat de perdre't en el seu so enèrgic, i per un moment, podràs somiar que vius en un país normal, somiar que l'endemà del concert, diaris i televisions, faran la crònica d'un gran concert, somiar que no tindrà cap transcendència un grapat de paraules dites en català per un artista que ve de lluny, d'una altra cultura, i que allà on va té una deferència cap el seu públic i dedica una paraules en la llengua del territori: "bona nit Barcelona", (com diu "buona sera Milano, "bon soir Paris"...) i segurament algunes frases més, podràs somiar que pots ser allò que vols ser, que no ets ni més ni menys que altres.

Si vibres amb la seva música, et serà fàcil submergir-te per una estona en "el somni d'una nit d'estiu".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Núria, fins i tot a Berlin vaig patir veient alguna bandera del país veí del meu. I, encara pitjor, vaig sentir algun claxon celebrant la victòria de "la roja" (dels pebrots) per part d'algun espanyol que viu aquí. Ai. No podia deixar de pensar en tots vosaltres, que ho veu haver de suportar "in situ".

Sigui com sigui, allò ja és història! Espero que disfrutessis el concert d'en Bruce!

Un petó i records,